Nazorg door NuNazorg Rotterdam: 'Vangnet voor iedereen die nazorg nodig heeft'

Milou Demaret
Milou Demaret

Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. 'Waar moet ik beginnen?', 'Wat vang ik nu met mijn leven aan?', 'Wat heb ik allemaal te regelen?',

Dit zijn vragen die mensen stellen nadat ze een verlies hebben geleden.

 

Niet iedereen kan zelf met deze vragen uit de voeten. NuNazorg helpt u, als u daar behoefte aan heeft, om een antwoord te vinden op praktische vragen of eventuele emotionele hulpvragen zoals: 'Is het normaal wat ik nu ervaar?' en 'Hebben anderen dit ook?'

                                              

Het eerste gesprek
Ongeveer 6 weken na de uitvaart neemt ABOVO telefonisch contact met u op om te vragen hoe het met u gaat, hoe u terug kijkt op de uitvaart, of u voldoende steun ervaart in uw omgeving en of wij u ergens mee kunnen helpen. Als u dat prettig vindt, komen wij bij u thuis voor een gesprek of luisterend oor. Dat hoeft niet meteen, dat kan ook later. Als u het fijn vindt nemen wij, na een bepaalde periode nog een keer (of indien gewenst meerdere keren) contact met u op. Dit doen wij omdat gebleken is, dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.

 

Oplossingen zoeken
Als u vragen heeft gaan wij in overleg met u op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. En helpen wij u met het vinden van organisatie(s) of informatie die u verder kan helpen en ondersteunen. Eventueel maken we voor u een afspraak of brengen wij u in contact met hulpverleners. Na het wijzen op de passende zorg houden wij contact met u om er zeker van te zijn dat de zorg voldoende is en het beste is voor uw situatie.

 

Contact
Na het eerste telefonisch contact met u, ontvangt uw uitvaartverzorger van ons een korte terugkoppeling. De uitvaartverzorger is het aanspreekpunt voor alles waar u tegenaan loopt en u kunt met hem/haar via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres-  altijd contact opnemen voor advies, vragen of hulp.

 

NuNazorg Rotterdam                                                                                 

Milou Demaret, contactpersoon

NuNazorg Rotterdam: 06-81197776
NuNazorg (landelijk): 0315-842026
E-mail: Leiden@nunazorg.nl
Website: www.nunazorg.nl