ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse: waar zorg en toewijding de boventoon voeren

John den Breejen
John den Breejen

ABOVO staat voor Algemene Begrafenis Onderneming Voorne en Omgeving. In het Latijn betekent ABOVO 'vanaf het begin'. ABOVO Uitvaartzorg is in de jaren 90 opgericht door John de Breejen, sinds maart 2018 is ABOVO uitvaartzorg een onderdeel van Uitvaart Concepten.

 

John wist op vijfjarige leeftijd al dat hij later uitvaartondernemer wilde worden. John kwam in 1991 voor het eerst in aanraking met een overlijden buiten zijn familie en raakte betrokken bij het regelen van de uitvaart. Hij besloot toen meer met dit beroep te gaan doen. Door in dienst te treden bij een ondernemer in zijn woonplaats, kreeg hij de kans het vak van A tot Z te leren. Na negentien jaar te hebben meegelopen behaalde hij zijn diploma's en startte hij zijn eigen onderneming.

 

Zorg, toewijding en service

Het team van ABOVO Uitvaartzorg zorgen voor een keurig verzorgde uitvaart (crematie of begrafenis) waarbij het respect naar de overledene en zijn eventuele nabestaanden centraal staat. Ook voor nazorg bent u bij ons aan het juiste adres. Hij staat gedurende het gehele proces tot uw dienst.

 

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse is een jong en dynamisch bedrijf dat volop in beweging is en waar zorg en toewijding de boventoon voeren. Service staat bij ABOVO Uitvaartzorg hoog in het vaandel. 

 

Klassieke Engelse stijl
ABOVO Uitvaartzorg hanterd een klassieke Engelse stijl. Deze is gebaseerd op de stijl van zijn grote voorbeeld Barry Albin Dyer (2 februari 1951 - 6 juni 2015) uit London. Wij hebben met Barry's goedvinden zijn klassieke Engelse stijl overgenomen. 

 

Rouwcentrum Nissewaard
ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse maakt gebruik van onder andere Rouwcentrum Nissewaard. Deze accommodatie, gevestigd aan Wachthoevestraat 22 te Hekelingen, beschikt over drie zogenoemde 24­-uurskamers en één rouwkamer. Deze laatste kan gebruikt worden voor onder andere een condoleance.

 

Erkend bedrijf

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse is erkend lid van het uitvaartgilde, de N.V.O.A Vesalius. Tevens beschikt het bedrijf over een keurmerk en is het lid van de Internationale Federatie van Uitvaartondernemers, de FIAT IFTA.


Werkgebied

ABOVO Uitvaartzorg is werkzaam in Spijkenisse, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven, Zuidland, Hellevoetsluis, Nieuw-Helvoet, Nieuwenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Delft, Voorburg, Pijnacker, Den Haag, Zoetermeer, Leiderdorp, Leiden, Leidschendam, Wassenaar, Breda, Rozendaal, Waalwijk en Sint-Willebrord.

RTL4-programma LifestyleXperience 10 augustus 2014

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse: ook voor uitvaarten met een vriendelijk tarief

 

U kunt bij ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse ook terecht voor uitvaarten met een vriendelijk tarief. Bij een dergelijke uitvaart staan ook service en zorg hoog in het vaandel, maar is de prijs lager dan bij een reguliere uitvaart. 

 

Kijk hier voor meer informatie, zoals speciale pakketten met richtprijzen.

 

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse is op telefoonnummer 0181-728100 dag en nacht bereikbaar.

 

ABOVO Uitvaartzorg is actief in Spijkenisse, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland, Hellevoetsluis, Nieuw-Helvoet en Nieuwenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Delft, Voorburg, Pijnacker, Den Haag, Zoetermeer, Leiderdorp, Leiden, Leidschendam, Wassenaar, Breda, Rozendaal, Waalwijk en Sint-Willebrord.

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse: erkend bedrijf

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse is erkend lid van het uitvaartgilde en heeft een keurmerk.


ABOVO Uitvaartzorg is sinds 17 januari 2008 toegetreden tot de FIAT-IFTA, een internationale organisatie voor uitvaartondernemers. FIAT-IFTA is een platform van uitvaartondernemers in de gehele wereld. Lees hier meer over de organisatie.

 

 

ABOVO FIAT IFTA

 

ABOVO Uitvaartzorg is werkzaam in Spijkenisse, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland, Hellevoetsluis, Nieuw-Helvoet en Nieuwenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Delft, Voorburg, Pijnacker, Den Haag, Zoetermeer, Leiderdorp, Leiden, Leidschendam, Wassenaar, Breda, Rozendaal, Waalwijk en Sint-Willebrord.

Werkgebied van ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse

Mede dankzij de inzet van de medewerkers heeft ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse ook een marktaandeel in de Randstad.

 

Het werkgebied van ABOVO Uitvaartzorg omvat Spijkenisse, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland, Hellevoetsluis, Nieuw-Helvoet en Nieuwenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Delft, Voorburg, Pijnacker, Den Haag, Zoetermeer, Leiderdorp, Leiden, Leidschendam, Wassenaar, Breda, Rozendaal, Waalwijk en Sint-Willebrord.

 

Dankzij de zorg, toewijding en service van de medewerkers weten de nabestaanden ABOVO Uitvaartzorg altijd weer te vinden.

 

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse heeft met veel rouwcentra, vervoerders en uitvaartbedrijven een goede collegiale samenwerking. Hierdoor kan ABOVO Uitvaartzorg ervoor zorgen dat zijn diensten op een juiste manier ten uitvoering worden gebracht. 

Uitvaart verzorgd door ABOVO Uitvaartzorg

Wanneer u een dierbare heeft verloren, dient de uitvaart geregeld te worden. Vaak gaat het om de laatste wens van de overledene die ten uitvoering dient te worden gebracht. Bij ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse bent u aan het juiste adres als het gaat om een keurig verzorgde uitvaart (crematie of begrafenis). 

 

ABOVO Uitvaartzorg in Spijkenisse werkt met vele stijlen, zoals Engels, Spiritueel, Eenvoud, Klasse, Traditioneel en Klassiek. Wanneer er iemand is overleden, dient de huisarts te worden ingeschakeld. Nadat hij of zij is langs geweest, kunt u contact opnemen met ABOVO Uitvaartzorg. Vervolgens maakt ABOVO Uitvaartzorg een afspraak met u voor de regeling en de uitvoering van de uitvaart. ABOVO Uitvaartzorg doet er alles aan om de wensen tot in detail ten uitvoering te brengen. Gedurende de gehele periode staat ABOVO Uitvaartzorg dan ook 24 uur per dag voor u klaar.

 

Het motto van ABOVO Uitvaartzorg is: "Uw laatste zorg is onze zorg".

 

Keuze uitvaartverzorger

U bepaalt zelf welke uitvaartverzorger de uitvaart mag verzorgen. Instellingen als een tehuis of ziekenhuis kunnen u niets voorschrijven.

 

ABOVO Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Spijkenisse, Hekelingen, Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet, Oudenhoorn, Simonshaven en Zuidland, Hellevoetsluis, Nieuw-Helvoet en Nieuwenhoorn, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Delft, Voorburg, Pijnacker, Den Haag, Zoetermeer, Leiderdorp, Leiden, Leidschendam, Wassenaar, Breda, Rozendaal, Waalwijk en Sint-Willebrord.